Facebook

Reviews


Java: 15 maa 2019 - 21 maa 2019 (2 personen)

Hallo Vincent,

Vandaag eindigt onze vakantie in indonesie. We hebben het erg goed gehad. Een bijzondere dank hiervoor gaat uit naar jullie. Onze chauffeur Ecco was erg goed. Hij is erg aangenaam in de omgang en doet zijn uiterste best om het zo aangenaam mogelijk voor ons te maken. We komen graag terug naar Java en zullen dan weer graag gebruik maken van jouw dienst.

Dankjewel!

Groet,
Carola en Marcel

Java/Bali: 7 sep 2018 - 30 sep 2018 (4 personen)

Hallo Vincent,

Onze reis met Ecco is vandaag afgelopen. Alles is prima verlopen.
Ik wil graag nog even benadrukken dat Ecco zijn werk als chauffeur zeer goed heeft uitgevoerd. En ons daarenboven dikwijls tips en informatie heeft gegeven die ons erg hebben geholpen. En dit op zijn eigen discrete manier.
Wij zijn dus uiterst tevreden van zijn diensten en kunnen hem ten volle aanbevelen.

Met beste groeten,
Ronny Daems

Java: 5 sep 2018 - 13 sep 2018 (2 personen)

Prettig om dit vanuit NL te kunnen regelen. Kwaliteit van de dienstverlening erg tevreden over. Geen zorgen. Betrouwbaar. Chauffeur was altijd ruim op tijd aanwezig, regelde tickets, was flexibel, rustig en attent. Stelde zich bescheiden op.

Ik heb gevonden wat ik zocht!

Hanneke de Boer

Bali: 20 aug 2018 - 01 sep 2018 (6 personen)

Beste Vincent,

Wij zijn inmiddels net terug van onze rondreis over Bali.

Het was fantastisch!

Mede door de meer dan uitstekende chauffeur/gids/wandelende encyclopedie/etc Ketut Giri was onze reis/verblijf een genot om mee te maken.

Ketut is zeer kundig, rijdt veilig en is zeer betrouwbaar. Daarnaast is hij een bijzonder fijn mens, die ons van alles heeft verteld (in uitstekend Nederlands!) over de ins en outs van Bali. Hij heeft ons prachtige plekjes laten zien en prima eetgelegenheden aangedaan.

Kortom, een absolute aanrader en een asset voor Wayang Travel.

Bedankt.

Vriendelijke groeten,

Koert Vink
Sumatra: 03 aug 2018 - 11 aug 2018 (5 personen)

Hoi,

We hebben een hele goede vakantie gehad! Veel gezien en gedaan.
Dat we aankwamen op Medan stond de chauffeur al netjes te wachten. Alles was prima geregeld.
Alles was keurig verzorgd, prima op tijd wat we afgesproken hadden, Abdi kwam ook zelf met alternatieve routes. Auto is ook nog even stuk geweest maar werd prima opgelost.

Bedankt voor de organisatie.

Met vriendelijke groet,
Claudia Hendriks en fam

Java/Bali: 16 jul 2018 - 25 jul 2018 (4 personen)

Beste,

Ondertussen een week terug van een fantastische reis!
Bedankt voor de goede begeleiding, vlotte communicatie en de veilige ritten!

Mvg,
Katrien Dekesel
Sumatra: 13 jul 2018 - 18 jul 2018 (2 personen)

Vincent, het was prettig zakendoen met jouw. Je hebt je perfect gehouden aan de afspraken die we gemaakt hebben. Probeer deze kwaliteit te behouden. Veel succes met jouw bedrijf. Zou je wel aan Putra onze dank kunnen uitspreken! Hij verdient het. Hij doet erg zijn best.

Leon en Ivanka
Java/Bali: 23 jul 2017 - 5 aug 2017 (9 personen)

Beste Vincent,

Afgelopen week zijn we weer teruggekomen in Nederland, na een prachtige 4 weekse reis over Java en Bali.
Hierbij wil ik namens ons gehele reisgezelschap jouw en Wayang Travel heel hartelijk bedanken, omdat mede namens jullie input onze reis is geworden tot wat het is.

Na aankomst in Jakarta stond de bus inclusief chauffeur en gids keurig op ons te wachten op de afgesproken tijd en locatie, en dit was hetzelfde geval bij de Borobordur. We waren ook zeer te spreken over onze chauffeur Dhr Dui, die ons veilig en wel door het toch flink chaotische verkeer heeft geloodst, alsmede onze gids “Jadi” waar we enorm veel aan hebben gehad. Inmiddels kunnen wij ook zeggen dat we het gebruik van een gids aan iedereen kunnen aanraden die een soortgelijke reis in gedachten heeft.

Nogmaals onze dank hiervoor, we hebben er voor 100% van genoten.

Met vriendelijke groet,

Arnold Meerwijk

Java: 17 feb 2017 - 26 feb 2017 (2 personen)

In februari 2017 reisde mijn zoon Paul en ikzelf (Freek) 10 dagen met chauffeur Tony. Ik raad het iedereen aan tenminste een keer in zijn leven met hem op Java Indonesië rond te reizen.

Ten eerste is Tony een zeer ervaren chauffeur met buitengewoon veel humor, dat maakt een reis ontspannen en hierdoor zijn lange afstanden goed te doorstaan. Daarbij komt het dat hij gemakkelijk is in de omgang, de Engelse taal goed beheerst en een klein woordje Nederlands spreekt waardoor je soepel met elkaar kan converseren.

Tony werpt zich zo nu en dan op als gids en bemiddelde met de opzichters wanneer wij een moeilijk toegankelijk fort wilden bezoeken.
Op basis van ons reisplan is hij via contacten en Google geheel op de hoogte hoe en waar voor ons de bezienswaardigheden het beste te bereiken zijn. Zo konden we bijvoorbeeld bij de kustplaats Probolingo zonder problemen met een schoolklas de Maduro zee op waar in de maand februari walvishaaien langskomen en die hebben we toen ook gezien!

Kortom een beter gezelschap als chauffeur hadden we kunnen niet wensen. In cijfers uitgedrukt een dikke 10!

Wayang Travel veel dank en onze complimenten dat je ons met Tony in contact hebt gebracht.

Freek en Paul Pardoel
Java/Bali/Lombok: 12 sep 2016 - 22 sep 2016 (2 personen)

Hoi Vincent,

Zoals ik al had laten doorschemeren was onze vakantie fantastisch, vooral dankzij Mr Danar! We hebben veel lol met hem gehad. Het klikte erg goed, vooral tussen mijn man en hem. Ze zijn zelfs goede vrienden geworden en hebben nu via Facebook contact.

Bedankt voor de geweldige service en daardoor voor de geweldige vakantie! We hebben jullie (inclusief meneer Danar) inmiddels al aanbevolen bij anderen.

Andy & Janneke Eysbroek
Java/Bali: 11 sep 2016 - 19 sep 2016 (3 personen)

Hi Vincent,

Inmiddels zijn we weer terug uit Indonesië en even een kort bericht om jullie een compliment te geven. We hebben zeer genoten van onze trip op Java.
Rendra reed zeer veilig/voorzichtig en is ook erg plezierig als persoon. Ik zal hem/ jullie aan ieder aanraden.

Veel dank!

Vriendelijke groet,
Bart-Jan Wittebrood
Java: 17 aug 2016 - 23 aug 2016 (2 personen)

Beste Vincent,

Wij hebben onze trip met Danar als zeer prettig en fijn ervaren! We voelden ons erg veilig bij hem in de auto en vielen dan ook als 2 roosjes in slaap wanneer we lange afstanden reden. Het is een lieve, enthousiaste en zeer bescheiden man die wat meer aan zichzelf mag denken, bvb vaker aangeven dat hij even wil pauzeren. Eenmaal aangekomen in Yogyakarta, hebben we besloten om nog langer van Danar's diensten gebruik te maken, aangezien we zo blij met hem waren.

Heel erg bedankt voor uw dienstverlening, wij hebben zeer genoten van onze reis en raden iedereen Wayang Travel en Danar aan!

Met vriendelijke groeten,

Kim en Linah

Java/Bali: 16 jul 2016 - 28 jul 2016 (4 personen)

Beste Vincent,

De naam van de chauffeur is Danar. Hij krijgt van ons op alle vragen een dikke tien. We hadden geen betere kunnen treffen.

Hartelijke groet, Ina Hut
Java/Bali: 27 feb 2016 - 27 maa 2016 (2 personen)

Eco is een uitstekend chauffeur, gids, sympathiek, assertief…dus alle superlatieven…. Hij speelt in op de interesses van zijn klanten. Wij hebben in elk geval besloten dat - bij een volgende reis naar Indonesie en in de mate van het mogelijke - we zeker terug op hem een beroep zullen doen.

Bedankt om ons de kans te geven hem te leren kennen.

Willy De Smet

Bali/Java: 28 jul 2015 - 6 aug 2015 (3 personen)

We hebben een geweldige tijd met Rendra gehad! Hij doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Zelf verontschuldigde hij zich voor zijn Engels, maar we konden uitstekend met elkaar communiceren. Hij is wat betreft het leren van de taal ontzettend leergierig en elk nieuwe woord slaat hij op!! Super! Dus ook al kan hij zijn Engels nog verbeteren, hij krijgt van ons een dikke 10.
Ook over de service van Wayang travel zijn we ontzettend tevreden. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ik heb het ook zeer op prijs gesteld dat we voorafgaand aan de reis over het programma konden overleggen. We hebben veel aan jullie tips gehad.

Met vriendelijke groet,

Thea du Long
Java: 7 jul 2015 - 11 jul 2015 (4 personen)

Beste Vincent,

Het was een superreis. Jouw onderdelen waren ook prima geregeld.

Groeten,
Jeanette van Tellingen