Facebook

Offerte en reservering


Planning van uw reis

Plan met behulp van de afstandtabellen (en eventueel de voorbeeld reisroutes) uw reis en geef bij uw reservering aan met hoeveel personen u reist en in welke periode(s) u over een auto met chauffeur wilt beschikken.
Geef daarbij ook aan op welke locatie, welke datum en eventueel op welk tijdstip u op de eerste dag opgehaald wilt worden en op welke locatie en datum u op de laatste dag afgezet wilt worden.
Plan uw reis zorgvuldig en plan niet teveel reisdagen achter elkaar. Het is tenslotte vakantie en geen race. De afstanden op Sumatra en Java kunnen groot zijn (Java is van West naar Oost ruim 1.000 kilometer lang) en de reistijden zijn veel langer dan in Europa.

Offerte aanvragen

Als u een (voorlopig) reisschema hebt opgesteld, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door met behulp van het contactformulier een bericht aan ons te sturen. Uiteraard kunt u ook een e-mail te sturen aan info@wayangtravel.com.


Reserveren

Na ontvangst van uw offerte kunt u reserveren door ons een berichtje te sturen en de aanbetaling te doen. Na ontvangst van uw aanbetaling ontvangt u een bevestiging van ons en is de reservering definitief.

Wayang Travel biedt u, in tegenstelling tot alle andere aanbieders, 2 manieren om te betalen:

1    U betaalt 25% (in euro) aan bij uw reservering. Deze aanbetaling doet u op de rekening van Wayang Travel in Nederland. Na aanbetaling is uw reservering definitief en weet u zeker dat uw auto met chauffeur in Indonesië voor u klaarstaat.
U betaalt de resterende 75% (in Indonesische roepia) in Indonesië rechtstreeks aan de chauffeur.
2    U betaalt 25% (in euro) aan bij uw reservering. Deze aanbetaling doet u op de rekening van Wayang Travel in Nederland. Na aanbetaling is uw reservering definitief en weet u zeker dat uw auto met chauffeur in Indonesië voor u klaarstaat.
U betaalt de resterende 75% (in euro) uiterlijk 1 maand voor uw aankomst in Indonesië op de rekening van Wayang Travel in Nederland. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat het geld op tijd bij de chauffeur aankomt.

U bepaalt dus zelf welke betaalwijze uw voorkeur heeft!

Alle voordelen op een rij

Omdat we meerdere offertes opvragen bent u verzekerd van scherpe tarieven.
U kunt gemakkelijk (aan)betalen in euro's. Geen gedoe met wisselkoersen of grote bedragen in Indonesië pinnen. Voor het restantbedrag kunt u kiezen uit twee betaalmethoden.
Omdat u een aanbetaling doet heeft uw zekerheid dat er op de afgesproken datum en locatie een betrouwbare, Engels sprekende chauffeur met een goede auto voor u klaar staat.
U bepaalt zelf uw reisschema en kan daar zelfs ter plekke, in overleg met de chauffeur, nog eventueel van afwijken.
U betaalt een all-in tarief voor de auto met chauffeur per dag. Geen verborgen kosten of apart te betalen (benzine)kosten waar discussie over kan ontstaan.
Er staan lokale vertegenwoordigers voor u klaar waarmee u in geval van calamiteiten contact kunt opnemen.
Wayang Travel werkt samen met chauffeurs op verschillende locaties op de 4 meest bezochte eilanden van Indonesië. Hierdoor kunnen we u altijd een passende aanbod doen en het aantal empty run dagen tot een minimum beperken.