Facebook

Introductie


Auto met chauffeur

Toyota Innova

Huur een auto met chauffeur op Java, Bali, Lombok of Noord Sumatra en stel zelf uw reis door Indonesië samen. Met Wayang Travel wordt het mogelijk.

Steeds meer reizigers boeken zelf hun tickets en accommodaties en stellen zo hun reis door Indonesië zelf samen. Het enige wat vaak moeilijk te regelen is, is vervoer.
Daar brengt Wayang Travel nu verandering in. Wayang Travel heeft jarenlange ervaring met reizen door Indonesië en biedt u de mogelijk om een auto met Engelssprekende chauffeur te reserveren zodat u geheel naar eigen inzicht uw droomreis door het prachtige Indonesië kunt maken. Bovendien kunt u, door uw reis zelf te organiseren, veel geld besparen.

Flexibiliteit

Omdat wij met een aantal verschillende chauffeurs verspreid over Java, Bali, Lombok en Noord Sumatra samenwerken, kunnen wij u altijd een flexibel en passend aanbod doen.
Zo kunt u bijvoorbeeld het huren van een auto met chauffeur combineren met een (gedeeltelijke) treinreis over Java.
Dit in tegenstelling tot andere aanbieders waarbij u de gehele reis een auto met chauffeur moet huren, zelfs als u daar geen gebruik van maakt.


Reviews

Op deze pagina vindt u een aantal reacties van Wayang Travel klanten die een review over hun ervaringen hebben geschreven. Zie Reviews


Gebruik van de website

De website van Wayang Travel bestaat uit 2 gedeeltes

1)Een gedeelte met informatie over het huren van een auto met privé chauffeur. Deze pagina's kan je bereiken door middel van de paarse knoppen aan de bovenzijde van de website.
2)Een gedeelte met reisinformatie over de eilanden Java, Bali, Lombok, Gili's en Karimunjawa. Deze pagina's kan je bereiken door middel van de beige knoppen aan de linkerzijde van de website.

In dit gedeelte veel foto's en filmpjes.
De filmpjes zijn te herkennen aan het Youtube logo.
De plaatsnamen in blauw weergegeven verwijzen naar een (volgende) plaats, regio of gebied die beschreven is op de website. Door op de blauwe links te klikken kan je dus een virtuele reis door Indonesië maken.
Ook is in dit gedeelte een aantal tabellen met reistijden naar de belangrijkste plaatsen op Java en Bali beschikbaar, zodat je je reis goed kan plannen.
De woorden in rood weergegeven, verwijzen naar externe websites.